“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” (hippocrates 460-370 voor CHR.)

Al vanaf het moment dat mijn man en ik kinderen kregen was eten koken een echte liefhebberij. Door de jaren heen hebben we een ware reis gemaakt met eten. Al vrij vroeg ontdekten we dat suiker een grote invloed op onze kinderen heeft.
Eén van onze dochters heeft een voedselallergie, hier door kijk je automatisch ook al anders naar voeding en merk je dat voeding invloed op het lichaam heeft.

Door de jaren heen heb ik me steeds meer in voeding geïnteresseerd. Als moeder ben je immers verantwoordelijk voor wat er op tafel komt. Zodoende kwam ik de orthomoleculaire voedingsleer tegen en heb me hier in verdiept.
Dit sprak me zo aan, dat ik de HBO studie natuurvoedingsadviseur ben gaan volgen deze heb ik in 2014 met succes afgerond. Vrij snel na mijn studie heb ik de opleiding orthomoleculaire voeding voor kinderen gevolgd en met succes afgerond.

Het is mijn passie om mensen bewust te maken van wat ze nu eigenlijk in hun mond stoppen. Graag zou ik je laten ervaren dat je met gezond eten je vooral beter voelt: meer energie, zelfbewuster, minder hoofdpijn, heldere gedachten, beslisvaardig, minder stress gevoelig, minder gejaagd, beter slaappatroon.

Maar wat betekent Orthomoleculair nu eigenlijk? Dat het de juiste moleculen de juiste hoeveelheid op de juiste plek brengt. Met Orthomoleculaire voeding zorgen we voor brandstof en bouwstoffen waarmee we ons lichaam voorzien van energie en lichaamswarmte en het versterkt ons auto-immuunsysteem.

Mijn doel is om met voeding  te laten zien dat je zowel fysiek als mentaal een verbetering ervaart.
Door het opstellen van voedingsadviezen help ik je bij het vinden van een balans in je eetpatroon en het ontwikkelen van je eigen leefstijl. De hulp en begeleiding is afgestemd op de persoon en kan zo intensief zijn als jij zelf wilt of nodig hebt.