Onderstaande, leuke reactie kreeg ik van een van mijn cliënten:

Eet met liefde voor je lijf

In september heb ik kennis gemaakt met Margriet, tijdens de open dag van het gezondheidscentrum ’t Wheemhuus. Omdat ik wat zoekende was in verband met bepaalde gezondheidsproblemen heb ik me bij Margriet aangemeld en in november was de eerste intake. Middels een vragenlijst kon ze bepalen in welke hoek we het moesten zoeken en wat misschien mijn ‘valkuilen’ op het gebied van voeding konden zijn. Ik kreeg meteen een aantal tips mee en heb wat andere producten op het gebied van voeding (eten en drinken) aangeschaft. Daarna kwamen er nog twee sessies in het Wheemhuus en de laatste twee sessies waren bij mijn thuis. Margriet had besloten om haar praktijk in het Wheemhuus niet verder te verlengen. Samen met haar ben ik op zoek gegaan naar een andere manieren van voeding en ook heeft ze me een heel aantal recepten gegeven. Ze is steeds erg behulpzaam geweest in het zoeken naar de juiste weg voor mij. Ik heb een test gedaan waar ook weer een bepaald ‘profiel’ uitkwam en aan de hand hiervan heeft ze me een eigen gidsje gegeven met tips. Erg goed verzorgd! Verder heb ik een boek gekregen, wat ook prima dient als naslagwerk en waar je veel onderzoek kunt doen op het gebied van gezondheid (Oerslank). Mijn probleem ligt trouwens niet direct op het gebied van afvallen, maar ik ben inmiddels wel 3kg lichter doordat ik veel minder suikers eet. Dat is toch mooi meegenomen!

Ik ga nu verder op de ingeslagen weg en hoop Margriet nog eens te treffen bij een andere activiteit. Ze weet goed te vertellen wat je beter wel en niet kunt doen in je eetgewoontes. Wanneer ze eens een kookworkshop zal geven zal ik vast van de partij zijn.

Dank voor de goede samenwerking.

Imke Berghuis